Relleu a Buch Fotografia

Buch fotografia és un dels establiments amb més solera del Carrer de Munt de Llavaneres. 

Un estudi fotogràfic amb gairebé 40 anys de trajectòria oferint tots els serveis pels amants d'aquest art tan important a l'hora de donar imatge: sessions d'estudi, reportatges, casaments, fotografia per a indústries i empreses, àlbums personalitzats, revelats digitals.... Tot plegat amb un lema: "El nostre objectiu, el teu somriure".

Toni Buch, l'ànima de Buch fotografia, passa el relleu. Li ha arribat l'hora de jubilar-se però vol que l'establiment, al qual ha donat vida més de tres dècades, segueixi endavant amb la mateixa força que fins ara o més. "I he trobat la persona ideal per a fer-ho i farem un període de transició junts", assegura. Es tracte de Juan Ignacio Sánchez-Izquierdo, un extraordinari fotògraf, col·laborador estret de Buch fotografia des de fa 17 anys com a autor de reportatges fotogràfics. Tal com Juan Ignacio explica "he estat client abans de tot i crec en el comerç de proximitat. Vull donar continuïtat al que ja funciona  i també obrir noves línies i incidir, sobretot, en les noves tecnologies". 

Els clients habituals de Buch fotografia hi seguiran trobant la mateixa atenció propera i de qualitat i els millors serveis i assessoraments en tots els àmbits de la fotografia, tant amateur com professional. L'establiment seguirà sent una referència al Maresme en reportatges socials, fotografies d'empresa i d'estudi, impressió de plòter, marcs a mida, etc. Aquest canvi de direcció vol convertir-se en una suma: "En Toni té la seva mirada personal i jo la meva, però la línia seguirà sent la mateixa", destaca Juan Ignacio. 

Entre els nous serveis que l'hereu del negoci vol oferir, hi destaca el lloguer de l'estudi fotogràfic per a tot tipus de sessió amb assessorament i acompanyament per part seva; o bé les "experiències fotogràfiques", o un pla genial de cap de setmana: sortides mensuals amb llavanarencs interessats a millorar la seva tècnica amb la càmera. "Divertides i dinàmiques que permetin viure emocions", explica. 

En definitiva, el nostre poble està d'enhorabona. Continua una tradició artística de primer ordre i alhora s'aposta per integrar noves tendències en l'àmbit fotogràfic i en l'àmbit lúdic. 

background